Vols soprendre als teus convidats amb un aconteixement especial? Et presentem Artrio! Una formació de musics que poseeixen una llarga experiencia actuan en celebracions i esdeveniments, amb el seu violí, viola, piano i violoncel. Els músics posseeixen formació clàssica i el Títol Superior de Música, a l’Esmuc.

Els hi agrada investigar i sumar nous estils, adaptant-se a les vostres necessitats. Els seus serveis són versàtils, aptes per acompanyar cerimònies civils o religioses, amenitzar còctels, com a música de fons que acompanya els àpats; però també per a actuacions en sales de concerts. El seu repertori és clàssic, però la seva versatilitat també els permet interpretar des de cançons actuals a grans balades, passant per estàndards de jazz i ritmes de swing … I quant a les vostres peticions, les atendran amb molt de gust!

Es localitzen a Barcelona i ofereixen els serveis a tota la província i voltants. Es desplacen en funció de la vostra ubicació, estigui o no dins de la vostra zona. Us oferiran una reunió informativa per Skype i atendran els vostres dubtes i propostes perquè aquest dia tan especial es desenvolupi tal com desitgeu.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Música per a la cerimònia, ambiental per aperitiu, àpat i banquet. També per presentacions i activitats culturals, concerts.
 2. Quins estils oferiu?
  Clàssica, però també versions actuals, canta autors, tangos, bandes sonores, jazz.
 3. Què inclou el pack de casament?
  Una actuació acompanyant musicalment el vostre moment. Ho establim amb vosaltres.
 4. Formació Musical?
  Som un grup petit i flexible de fins a quatre musics instrumentals (violí, viola, violoncel i teclat) amb opció d'ampliar amb cantant.
 5. Durada de l'actuació?
  La cerimònia l'adaptem depenent de les vostres necesitats. Els aperitius i acompanyaments són de 60' aprox.
 6. Adapteu el vostre repertori a les demandes dels nuvis?
  Si dins del nostre repertori no apareix aquella cançó tant especial per vosaltres, l'adaptem sense cost.
 7. Teniu càrrec addicional per desplaçament?
  Sí, si es fora de la província de Barcelona