arts_grafiques_bobala

Arts Gràfiques Bobalà és una empresa dedicada al disseny i la impressió de tota mena i, crearà els millors detalls creatius pel vostre casament.

Ofereixen un servei d’impremta d’alta qualitat  a la província de Lleida, des de l’any 1989. Us assessoraran i us donaran un servei integral des del disseny, passant per la correcció o la traducció, fins a la impressió final.

A Arts Gràfiques Bobalà són especialistes en tota mena d’impressions, des de les més senzilles, fins a les més complexes.

 • Etiquetes
 • Packagings (embalatges)
 • Calendaris personalitzats
 • Capses i marxandatge

A més, tots els seus productes són 100% personalitzats per a cada client. De ben segur que podreu sorprendre a tots els vostres convidats amb targetes, invitacions, sobres, etiquetes adhesives, cartells i, tota mena de complements pel dia del vostre casament. Compten amb tota la maquinària necessària per imprimir plòters de gran format, serigrafia, gravat làser responsable amb el medi ambient.

Si ho desitgeu, també fan estampació i personalització de samarretes, bolígrafs, clauers i, una gran varietat de productes per donar com a obsequi als vostres amics i familiars.

Arts Gràfiques Bobalà us ofereix un munt de complements per fer de l’espai del vostre casament, un lloc especial, únic i totalment personalitzat. Estaran sempre a la vostra disposició per solucionar qualsevol dubte que us pugui sorgir i per oferir-vos un immillorable servei post-venda, perquè quedeu satisfets amb tots els resultats.

A més, treballen respectant amb el medi ambient, utilitzant papers certificats com l’FSC o el PEFC i reciclant totes les seves deixalles.

Podeu posar-vos en contacte amb ells i faran realitat totes les vostres idees.

Preguntes freqüents
 1. Quin tipus de productes ofereixen?
  Tota mena de impressions, des de més senzilles, fins més complexes i de grans dimensions. Invitacions, targetes, sobres, cartells, productes...
 2. Feu detalls i/o invitacions a mida?
  Sí.
 3. Es poden personalitzar els productes?
  Sí.