Asipa Viatges és una agència de viatges especialitzada en dissenyar llunes de mel per a parelles que estan buscant una experiència cent per cent inoblidable. Aquesta empresa compta amb un equip de professionals amb més de 15 anys d’experiència que s’encarregarà d’assessorar a l’hora de triar aquest destí idíl·lic amb el que sempre havíeu somiat.

Asipa Viatges vol fer del vostre primer viatge com a marit i muller una aventura única i irrepetible. Per a això, posa a la vostra disposició una àmplia varietat de destinacions, pensats per a tot tipus de viatgers, des d’aquells que busquen uns dies de tranquil·litat després de l’enrenou de la celebració de les noces, fins a aquells que busquen una experiència exòtica i diferent.

El seu equip de professionals experimentats s’encarregarà de recollir els vostres suggeriments per dissenyar una lluna de mel totalment a mida en funció dels vostres gustos i expectatives, així com el vostre pressupost. A més, perquè el tema econòmic no sigui cap impediment, aquesta agència us permet finançar el vostre viatge de la manera que més us convingui.

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Oceania, Nova Zelanda, Australia, Caribe, Asia, Estats Units...
  2. Teniu pack de nuvis?
    Treballem per a que cada nuvi tingui un servei a mida, totalment personalitzat.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Sí.