Atelier de Moda Laia Mauri crea el vestuari de casament i de qualitat ideal que necessiteu per estar més perfectes que mai al vostre casament.

La seva marca us ofereix dissenys exclusius i innovadors d’autor fets amb els millors materials per a sentir-vos especials en un dia tan important com el vostre casament.

Les seves col·leccions de moda de casament combinen el Disseny clàssic i modern. Trobareu des de vestits de núvia elegants fins a vestits de festa. La seva selecció de moda compleix totes les necessitats per als que busqueu un estil únic i refinat. Cada una de les seves peces estan fetes per realçar la bellesa que porteu a dins i fer-vos sentir còmodes i segures.

Els seus dissenyadors amb una àmplia experiència en el sector de la moda, tenen el compromís de fer realitat els vostres desitjos. És per això que transformen les últimes tendències en dissenys exclusius.

A més, l’atelier us ofereixen una experiència única i especial de compra personalitzada perquè estigueu segurs i còmodes a l’hora de comprar el vestit de núvia!

Si voleu gaudir d’un vestit de núvia o indumentària d’estil únic i exclusiu, no dubteu i visiteu l’Atelier de Moda Laia Mauri.

Preguntes freqüents
  1. Fan vestits de núvia a mida?
    Sí.
  2. Fan assesorament personalizat?
    Si es del vostre gust, sí.
  3. Altres serveis?
    Moda per esdeveniments.