Atelier Esdeveniments us ofereix els seus serveis en organització de casaments a Girona. S’especialitzen en casaments a l’Empordà i s’adapten, sempre, a les vostres necessitats.

Saben escoltar, i això converteix tots els seus casaments, en festes úniques. D’aquelles que romandran per sempre més a la vostra memòria i a la dels vostres convidats.

El seu equip format per 4 organitzadores de casaments, us proposa diferents opcions i el seu ajut per a fer que el vostre casament sigui el que sempre heu somniat.

Són del territori i el coneixen a la perfecció, és per això que ofereixen casaments 100% empordanesos. Casaments de proximitat, que destil.lin la màgia, el romanticisme que Girona ofereix a totes les seves comarques.

Us presenten diferents fòrmules per a que pogueu triar la que necessiteu:
Atelier Integral: us proposaran diferents espais i localitzacions, diferents decoracions acord amb la vostra personalitat i pressupost, i tots els proveïdors necessaris per a que el vostre casament se celebri amb total garantia.

Atelier Planificació i decoració : coordinaran cada un dels vostres proveïdors, i sern amb vsaltres el dia del casament perquè no us hagueu de preocupar de res el vostre dia.

Atelier decoració: Us disenyaran i decoraran l’espai perquè cada espai transmeti la vostre personalitat.

L’estilisme dels nuvis també el treballen, us proposen diferents opcions a l’hora de triar el vestit de núvia. Sovint és complicat trobar i explicar quin és el vostre estil.

Des d’Atelier Esdeveniments us acompanyaran en el camí de l’organització del vostre casament, tant si necessiteu organitzar-lo de cap a peus com només una part. Tot detall és important en un casament, i Atelier Esdeveniments us atendran amb total dedicació i cura, en qualsevol acció que els ecomaneu.

Us assisteixen el dia del vostre casament, per a que tot rutlli fins al míl-limetre segons teniu programat. Compten amb els millors contactes de Girona i us garanteixen un casament únic i d’acord amb els vostres gustos i necessitats.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  No tenim cap límit en aquest sentit.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Serveis integrals o parcials en la celebració del vostre casament: Cerimònia, localització d’espais, restauració, estilisme pels nuvis, tarjeteria, decoració, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes...
 3. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Cerimonia civil, religiosa, temàtica, a l’aire lliure, rural.
 4. Sou especialistes?
  Ens especialitzem en casaments a l’Empordà.