Audiovisuart és una agència especialitzada en fotografia i vídeo per a casaments. Un equip de professionals amb molts anys d’experiència, que han fet de la seva passió una professió.

El seu màxim objectiu és que cada reportatge sigui únic, personal i exclusiu. Escolten, observen i capturen cada moment com el que és, un moment irrepetible, per aconseguir un resultat especial que duri per sempre.

Tenen molts altres serveis a la vostra disposició, com per exemple invitacions, photocall, rodatge aeri amb drone, the same day edit, sabe the date, llibre de firmes… No dubteu a consultar pels seus packs, us quedareu impressionats de tot el que poden fer per a vosaltres.

Rebreu un tracte proper, amable i flexible que us ho farà tot més fàcil.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Fotografia i vídeo per a casaments. Preboda, postboda, àlbums, photocall, inicials gegants i elements decoratius en porex, rodatge aeri amb drone, invitacions, tràiler del vídeo i diverses edicions adicionals com the same day, save the date, etc.
 2. Quin estil fotogràfic treballeu?
  Artístic, romàntic, natural. Ens adaptem als gustos i expectatives dels nuvis.
 3. Oferiu pack de nuvis?
  Sí. Oferim diferents packs perquè els nuvis trïin el que més els convé. Tenim una proposta per a cada parella, només cal que contactin amb nosltres i segur que ens entendrem.
 4. Us desplaçeu arreu de Catalunya?
  Sí.