Autolux Personal Taxi us ofereix una àmplia oferta de vehicles de gamma alta i gamma mitjana, ideals pel dia del vostre casament.

Compten amb una magnífica flota de vehicles, on segur que hi trobareu el que millor s’adapti als vostres gustos, necessitats i pressupost. La puntualitat, el confort, l’elegància, la discreció i la personalització de cada servei contractat són la seva raó de ser. A més, sempre tindreu algun professional de l’equip d’Autolux Personal Taxi que vetllarà perquè el vostre servei sigui impecable. Tindreu un únic interlocutor a la vostra disposició per a qualsevol consulta o dubte que us pugui sortir.

Trobareu taxis amb capacitat de fins a 7 persones, mini vans i autobusos per entre 25 i 45 persones.

Els seus conductors perfectament formats, són professionals discrets, elegants, puntuals, multilingües i molt eficients. Una tranquil·litat total pel dia més important de les vostres vides. Només haureu d’escollir el vehicle, el color, i deixar a les seves mans la resta, com els accessoris i la decoració perquè el lloguer del vostre vehicle de casament sigui el preludi de la gran festa.

Us faran un pressupost a mida i els seus preus són tancats, és a dir, mai us trobareu amb cap càrrec addicional i no previst a les condicions pactades.

Caseu-vos al volant d’un Mercedes Classe E o Classe S, d’un Audi A6, o senzillament amb el que més us agradi. A Autolux Personal Taxi estan totalment preparats i a l’alçada del que serà el gran dia. A més, fan desplaçaments per tot Catalunya.

Preguntes freqüents
  1. Quins vehicles ofereixen?
    Vehicles de gamma alta: Mercedes Classe E, Mercedes Classe S, Audi A6, Tesla Model S...
  2. Inclou conductor?
    Sí.
  3. Cal antelació de contacte?
    Mínim 15 dies, però si és una urgència, fins una setmana abans ho poden contemplar.