Avecmuaa és un projecte jove, singular i original, un projecte que neix l’any 2016, quan la Jenni, fundadora d’Avecmuaa, decideix fer de la seva passió la seva professió. Quan la Jenni era una nena, va descobrir, de la mà de la seva mare i el seu germà, el seu especial talent en treballs manuals. Quan es va casar fa poc més de 2 anys, va dissenyar i elaborar tots els detalls i regals del seu gran dia personalment.

La Jenni i el seu marit formen avui dia un excel·lent equip, i posen a la teva disposició la seva creativitat, enginy i bon gust perquè tu també puguis omplir el teu gran dia de detalls únics, personalitzats i totalment adaptats als teus gustos i estil. Perquè la seva filosofia fuig dels convencionalismes i dels productes prefabricats, per recolzar-se en un únic objectiu: Que en el vostre dia més feliç, cada més mínim detall sigui reflex vostre i de la vostra història.

Entre els productes a mesura que ofereix es troben tota mena de detalls com figures de nuvis, detalls pels convidats per a home i per a dona, capcetes, coixinets i cistelletes per a les aliances, invitacions, articles de decoració… i qualsevol idea que et passi pel cap!

A la seva web trobaràs un catàleg ordenat per categories, amb tots els productes que Avecmuaa t’ofereix. Tens l’opció d’adquirir-los com són, o demanar que els personalitzin com a tu et vingui de gust. Més alternatives, impossible!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Disseny i confecció de detalls i obsequis personalitzats per a casaments.
 2. Quins estils de detalls i obsequis treballeu?
  Tots els estils, sempre adaptant-nos als gustos i idees dels nuvis.
 3. Quin procediment de treball seguiu?
  Disposem d'un catàleg de productes que es poden adquirir sense modificar o personalitzats.
 4. Quins productes oferiu?
  Figures de nuvis, detalls pels convidats per a home i per a dona, capcetes, coixinets i cistelletes per a les aliances, invitacions, articles de decoració...