Aventura Girona és una empresa que ofereix activitats i esports d’aventura de tota mena. Podràs gaudir dels paisatges de Girona, des de les platges i cales fins a les grans muntanyes fent senderisme, barranquisme o les vies ferrades per als més aventurats!

El barranquisme és una activitat per a tota la família a la qual passareu per les cares sud i nord del Pirineu, amb trekkings aquàtics per rius, pujant per parets impossibles i descensos per terrenys de tota mena. Hi ha nivells per a persones principiants com per als més experts.

Les vies ferrades de Girona t’esperen! Ajuda’t dels elements de la natura per pujar als cims més alts de Girona, amb aquesta activitat podràs gaudir de viure de primera mà un dia a la vida d’un escalador professional. Agafa el casc, un bon calçat, guants i a l’aventura!

El coasteering és l’activitat somiada per als amants dels salts al mar gironí. Aventura Girona et guiarà a les millors cales i platges on t’esperen terrenys des dels que podràs viure l’adrenalina de saltar des de tant alt! 

Girona i el seu entorn natural guarden molts secrets, i Aventura Girona t’acompanyarà a descobrir-los. Les coves de l’alta Garrotxa, el cim del Puigsacalm, el Baix Empordà o les cales de Palamós són alguns dels destins que t’esperen, mentre et perds pels camins i els pintorescos paisatges. 

Així mateix, ofereixen activitats com exercicis d’orientació per la muntanya i formacions de barranquisme i vies ferrades per als més petits, perquè tota la família pugui gaudir dels increïbles paratges de Girona, així com empreses i escoles!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis / activitats oferiu?
    Barranquisme per a diferents nivells, Trekking aquàtic, Via Ferrata diferents nivells, Coasteering, Circuit d'orientació i circuit d'orientació amb proves per equip.
  2. Organitzeu comiats de solter?
    Sí. Dissenyem experiències personalitzades i a mida per a cada client / grup. Les experiències poden durar unes hores o un dia sencer.