El Celler Avgvstvs Forvm, us ofereix les seves instal·lacions per a que pogueu celebrar-hi el vostre casament.

El celler gaudeix d’uns exteriors magnífics. Jardins on podreu celebrar tant la vostra cerimònia civil, com l’aperitiu nupcial amb unes excel·lents vistes al Mediterrani, envoltades de les vinyes que donen gust i color als vins i vinagres d’altíssima qualitat que hi elaboren. I de fons, el petit poble de Sant Vicenç de Calders.

A La Sala EntreVinyes, un espai únic pel seu entorn, es poden dur a terme banquets i celebracions. L’espai té la capacitat tant per grups reduïts fins a 120 persones. Gaudiu d’un espai idíl·lic en forma de finestra al Mediterrani que us enamorarà tant a vosaltres, com a tots els vostres convidats, i que garantirà l’èxit del vostre gran dia.

A més, el Celler Avgvstvs Forvm, us ofereix el lloguer dels seus espais durant tot el dia, sense cap tipus d’exclusivitat en quant als proveïdors: El Càtering, el Fotògraf, la florista… etc i a més els seus responsables estaran a la vostra disposició durant tota la celebració, garantint-vos que el vostre casament sigui tot un èxit.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 130 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer del Saló de Banquet que inclou els exteriors i pàrquing pels convidats. Decoració de la sala i exteriors.
 3. Tenen menús personalitzats?
  Mitjançant el catering que contractin els nuvis. Els podem oferir els caterings que normalment treballen amb nosaltres.
 4. Tipus de cuina?
  La que desitgin els convidats.