En el nostre Atelier, situat en una de les més elegants carrers de Barcelona, Rambla de Catalunya, hi trobaràs les col·leccions de vestits de núvia i festa de les marques AIRE BARCELONA, Alma Núvies, ENZOANI, Lluna Núvies, Maggie Sottero, Sottero & Midgley, Rebecca Ingram, Demetrios, entre d’altres..

Així mateix, amb els nostres serveis integrals de wedding planner t’organitzem i supervisem els preparatius del casament dels teus somnis, des del moment en què decideixes casar-te fins a l’arribada de la teva lluna de mel.

La nostra missió és que gaudeixis cada minut del teu gran dia, relaxant-te i compartint-ho amb els que més estimes, amb la confiança que cuidarem i mimarem cada detall a la perfecció.

Reserva la teva cita perquè et vestim i organitzem el teu casament.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Disseny i Confecció de Vestits de núvia, festa, madrina, dames d'honor i complements. Assessorament d'imatge i estilisme. Organització de casaments
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Entre 8 i 12 mesos.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Vintage, modern, eivissenc, romàntics, glamour i clàssics...
 6. I tipus de complements?
  Llenceria, joieria, tocats, accessoris de cabell, bolsos i sabates forrats amb tela i personalitzats, guants, espardenyes amb cunya i diademes de flors...