Contacte

Celebra un comiat de solter diferent, original i amb un extra de diversió! A Barcelona Axe Throwing podràs gaudir i descobrir una nova activitat amb els amics i la família, el Tir de Destral. Nascuda al Canadà, aquesta disciplina s’ha convertit en tot un èxit i s’ha convertit en un “hit” arreu del món. Consisteix a llençar una destral per encertar una diana, una competició en grup on guanya el que més encerts suma. No pateixis, no cal experiència prèvia, ni suposa un esforç físic important, ni es tracta d’una activitat perillosa! L’equip professional del centre us farà un breu briefing perquè tingueu unes nocions bàsiques, i ja podeu començar!

Disposa de 10 dianes, i s’admeten d’1 a 4 persones per diana. 

Però a més a més, a Barcelona Axe Throwing t’ofereixen un munt de serveis extres, com organització de transport per a grups, càtering, i fins i tot una experiència a mida pel teu comiat.

Si vols sorprendre els teus amics i familiars amb un comiat d’allò més singular que passarà a la història i una estona de rialles, Barcelona Axe Throwing serà l’alternativa perfecta!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Som un centre nou a Barcelona amb instal·lacions específiques per practicar tir de destral. Organitzem comiats de solter i oferim serveis complementaris com càtering i transport, entre altres.
 2. De quantes dianes disposeu?
  Disposem de 10 dianes. Admetem fins a 4 persones per diana.
 3. Limitació horària?
  Es pot acordar un horari prèviament amb la reserva.
 4. S'admeten persones que vulguin acompanyar el grup sense jugar?
  Sí. Fins a dos acompanyants per jugador.