Barcelona Bosc Urbà és l’espai ideal per gaudir al màxim del vostre comiat de solters. Es troba ubicat a la plaça del Fòrum, al cor de la ciutat de Barcelona. 

Viureu un ecosistema d’emocions i sensacions molt especials. Us divertireu i viureu una experiència plena d’adrenalina i riures amb la millor companyia. És el primer parc d’aventures urbà, 100% renovat i a l’aire lliure, on trobareu un munt de propostes:

 • Tirolines.
 • Llits elàstics.
 • Circuits d’aventura.

A Barcelona Bosc Urbà podreu passar una estona única amb els vostres amics, que recordareu per sempre. A més, podreu llogar l’espai en exclusivitat. I, per fer-ho encara més especial i màgic, enriquiran l’aventura muntant un magnífic escenari, tastant un bon còctel, gaudint d’espectacles d’animació i, tot el que pugueu imaginar.

El seu equip de professionals estaran a la vostra disposició en tot moment per ajudar-vos en tot allò que necessiteu. A més, si ho desitgeu, posen a la vostra disposició servei de fotografia per immortalitzar els moments més espontanis de la vostra jornada.

Sense cap mena de dubte, Barcelona Bosc Urbà és la millor opció per fer del vostre comiat de solters, un dels dies més màgics de les vostres vides.

Contacteu amb ells i feu ja la vostra reserva. 

Preguntes freqüents
 1. És possible llogar l'espai de forma exclusiva?
  Sí.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Parc d'atraccions urbà amb tirolines, llits elàstics, circuits...
 3. Es poden contractar altres serveis?
  Sí, es pot contractar servei de fotografia, d'animació...