L’Escola de Ball BASIC sorgeix de la idea de fomentar el ball. Busquen demostrar que el ball es més que moure els peus, és un medi de diversió i comunicació vers els altres, es un món que ens obre la possibilitat de relacionar-nos i expresar-nos amb el nostre cos.

Amb les classes de ball que ofereixen per als nuvis, deixareu bocabadats a tots els convidats amb els vostres passos de ball. Només haureu de triar la vostra cançó preferida, i ells prepararan una coreografia que sempre recordareu. Tant per a persones que saben ballar, com per a les que no, això va de divertir-se!

Els balls per a nuvis han de ser balls molt personalitzats. El més important és que sigui un ball molt equilibrat entre el que la parella vol fer i el que es pot fer en realitat. I l’Escola de Ball Bàsic s’encarregarà de què això sigui possible oferint el seu talent i experiència. 

Son especialistes en tota mena de balls, alguns dels que podràs probar son;

 • Lindy Hop: Un ball que reflexa la felicitat, podràs fer-ho al ritme de Swing, Charlestone, Dixie, Jazz o Rock’n’Roll.
 • Balls de Revetlla: De tot una mica, balla el que et digui el cos i sigues tu mateix!
 • Salsa i Bachata: Portes els ritmes llatins al cos? Aquests balls son per a tú, denoten sensualitat, amor, passió…
 • Ball en solitari: Si vols demostrar a la teva parella qui balla millor, apren Jazz Steps, Latin Solo o Line Dance, i fes-li una demostració!

També ofereixen animacions de ball per als convidats al post-sopar i un servei de videoclip -coreografia- muntada i assajada per a projectar durant el banquet del dia del casament.

Preguntes freqüents
 1. Oferiu classes particulars?
  Sí.
 2. Quins estils de ball treballeu?
  Tots els estils per ballar en parella.
 3. Quantes classes es necessiten per aprendre els diferents estils?
  Depèn del tipus de ball i de si volen o no coreografia.