Si voleu gaudir d’un bon comiat de solter, Bcn Paddle Surf és la proposta més divertida que podreu fer amb els vostres amics als infinits llocs que proposen!

Bcn Paddle Surf sap que la diversió comença a l’aigua, és per això que fan activitats on podreu bussejar, remar i gaudir del mar. La seva missió és oferir diversió aquàtica en un entorn segur, professional i controlat, per aquesta raó disposen de tot el material de qualitat que necessiteu per emprendre a fer la increïble experiència.

Compten amb un equip de professionals que saben tot el que s’ha de fer perquè gaudiu al màxim. És per això que ofereixen un munt de serveis a zones per fer les activitats tant a Barcelona com a Girona, Lleida, Tarragona.

Podreu veure el sol sortir acompanyat d’un esmorzar a una cala mentre us feu fotos per fer el moment inoblidable. Us recomanen que porteu alguna cosa per esmorzar en una de les parades que es realitzen durant la ruta. També, podreu visitar les coves amb les seves aigües cristal·lines, fer una excursió per les aigües tranquil·les… Sense dubte unes propostes aquàtiques fantàstiques.

Principiants o experts, sou benvinguts. L’equip s’adaptarà a vosaltres i a les vostres necessitats.

No dubteu i contacteu amb l’equip de Bcn Paddle Surf. Sense dubte és la millor proposta per fer el vostre comiat de solters al costat dels vostres amics tan especials.

recomanar que portin alguna cosa per esmorzar en una de les parades que realitzem durant la ruta.

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
    Renta d'equip, guia de material i llocs...
  2. Es poden fer cursos per apendre a fer Paddle Surf?
    Sí.
  3. A quins llocs es poden fer les activitats?
    A llocs infinits!