Un dia tan important com el del teu casament mereix un lloc extraordinari. Beach Passió by Gran Palas Weddings us permetrà que els vostres convidats gaudeixin d’un meravellós ambient davant del mar, exquisit i modern en un entorn inigualable.

El nostre equip també li pot ajudar a organitzar tots els detalls de la celebració de les seves noces com la decoració, les invitacions, la fotografia, el pastís nupcial. Aportaran moltes idees creatives perquè la celebració sigui inoblidable.

Gaudeix d’un casament sense preocupacions, on els nuvis sou els autèntics protagonistes i la qualitat un requisit indispensable. Celebra el dia més important de la teva vida a Beach Passió by Gran Palas Weddings i viu el casament que sempre havies somiat!

Preguntes freqüents
 1. Màxim de convidats?
  Sales de més de 1000m2, amb la qual cosa podem celebrar bodes de fins a 500 comensals.
 2. Espais disponibles?
  Gran Palas ofereix dos zones per oficiar les ceremonies civils (una zona íntima molt verda amb pérgola i un mirador en front del mar). Disposa de dos zones on disfrutar de la nostra varietat d’aperitius…uns jardins davant mateix de les nostres sales i, la nova zona del beach club que ofereix un ambient més atrevit. Els nostres salons on oferim dins el mateix espai el banquet i ball.
 3. Quins serveis oferiu?
  Oferim tot tipus de serveis i recomanacions: serveis musicals, amenitzacions, animació infantil, mestres de ceremonies, floristes, fotografs, decoració, photomatons…
 4. Localització?
  L’hotel està situat a la Costa Daurada, en front del mar.
 5. Tipus de cuina?
  Oferim cuina Mediterrànea de Fusió.
 6. Es poden modificar els menús?
  Possibilitat de personalitzar menús (em adaptat menú japonesos, anglesos…)
 7. Feu menús especials?
  Cuidem els menús al·lergens, intolerancies, diabetes… i també els vegetarians i vegans que fem un menú adaptat als seus requeriments.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Seguim el tradicional tall del pastís amb la espasa… i és aquest mateix pastis, el que és serveix als convidats.
 9. Hi ha limitació horària per les celebracions?
  Tenim limitació horaria fins les 5.00h de la matinada (el que marca la llei)