bie_logo_caricaturas

Bié Caricaturas donarà un toc especial al vostre casament perquè sorprengueu els vostres convidats. Es caracteritza per la seva rapidesa, ja que és capaç de fer una caricatura en tan sols 1 minut.

Us dona l’oportunitat d’oferir als vostres amics i familiars un detall i un record, totalment únic i personalitzat, què és tota una experiència.

Podeu posar-vos en contacte amb ell i vindrà pel vostre gran dia a fer-vos viure un moment completament únic. A més, Bié Caricaturas compta amb un equip d’autèntics artistes que l’ajuden en el cas que la vostra boda sigui molt nombrosa i necessiteu a més d’un caricaturista.

Té un gran ventall de servei per oferir-vos, depenent del que més s’adapti a les vostres preferències:

 • Caricatures en directe i en paper, per poder gaudir del procés
 • Plantilles totalment personalitzades
 • Caricatures en color per fer les invitacions més originals
 • Caricatures d’encàrrec en paper o en format digital

Bié Caricaturas no té cap inconvenient en desplaçar-se de Barcelona a qualsevol lloc (sigui on sigui) on se celebri el vostre casament. Està a la vostra disposició durant el dia més especial de les vostres vides. Ell pot anar vestit de pintor clàssic del Segle XIX  per donar un toc original i elegant que, de ben segur, farà que el vostre casament sigui del tot especial e inoblidable.

No ho dubtis més i deixa que Bié Caricaturas us faci una caricatura que recordareu per sempre.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Creació de caricatures
 2. Hi ha possibilitat de desplaçament?
  Sí.
 3. Si fos necessari, es podrien fer hores extres?
  Sí.