Bimba’s Cakes és un obrador de pastisseria creativa, situat a Figueres, que està especialitzat en l’elaboració de pastissos i taules dolces per a casaments i per a qualsevol mena de celebració.

Al capdavant hi trobem la Marta, una artista que ha convertit la seva passió per la pastisseria creativa en la seva professió. Bimba’s Cakes treballa per encàrrec, i gràcies a això pot oferir un producte totalment personalitzat: pastissos nupcials de mil i una formes, estils, colors, sabors i mides, sempre adaptat al que necessiteu per al vostre casament.

 • Pastís personalitzat de nuvis.
 • Taules dolces.
 • Piruletes i galetes personalitzades.

Els nuvis podreu triar entre moltes opcions per endolcir el vostre gran dia i sorprendre els vostres convidats. Bimba’s Cakes s’encarregarà de realitat qualsevol idea que tingueu al cap. Per aconseguir-ho us proposarà una reunió a l’obrador per conèixer la vostra essència com a parella, perquè el concepte dolç del vostre casament reflecteixi el vostre amor.

L’empresa s’ha convertit en tot un referent a les comarques de Girona i més enllà. També fan pastissos de temàtiques molt concrets com Disney, Harry Potter o Star Wars, o tot el que pugueu imaginar.

No ho dubteu més i contacteu amb Bimba’s Cakes per tenir el pastís més impressionant en un dels dies més especials de les vostres vides.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Pastissos personalitzats per a casaments, taules dolces i recordatoris dolços.
 2. Amb quant temps d'antelació s'ha de fer l'encàrrec?
  És ideal disposar, com a mínim, d’un mes de marge.
 3. Fan pastissos temàtics?
  Sí.