Bimba’s Cakes és un obrador de pastisseria creativa, situat a Figueres, que està especialitzat en l’elaboració de pastissos i taules dolces per a casaments i per qualsevol tipus de celebració. Al capdavant hi trobem la Marta, una artista que ha convertit la seva passió per la pastisseria creativa en la seva professió. Bimba’s Cakes treballa només per encàrrec, i gràcies a això pot oferir un producte totalment personalitzat: pastissos nupcials de mil i una formes, estils, colors, sabors i mides, sempre adaptat al que necessiteu per al vostre casament; cupcakes, cake pops, galetes personalitzades, dònuts glacejats, macarons, brownie, blondie… els nuvis podeu triar entre moltes opcions per endolcir el vostre gran dia, ja que la Marta farà realitat qualsevol idea que tingueu al cap. Per aconseguir-ho us proposarà una reunió a l’obrador per conèixer la vostra essència com a parella, perquè el concepte dolç del vostre casament sigui reflex de la vostra història i del vostre amor.
L’empresa s’ha convertit en tot un referent a les comarques de Girona i més enllà. Des que va obrir les portes l’any 2013 ha confeccionat pastisseria creativa per a tot tipus de casaments, fins i tot els que tenen una temàtica molt concreta com ara el món Disney, Harry Potter o Star Wars, per exemple.
No tingueu cap dubte, perquè amb Bimba’s Cakes, omplireu el vostre gran dia de momentsdolços i inoblidables. Ells seran els teus millors aliats a l’hora de sorprendre els vostres convidats.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis / productes oferiu?
  Pastissos per a casaments, taules dolces i recordatoris personalitzats.
 2. Confeccioneu detalls dolços?
  Sí. Personalitzem galetes que podeu utilitzar com a sitting pels convidats.
 3. Amb quant temps d'antelació s'ha de fer l'encàrrec?
  És ideal disposar, com a mínim, d’un mes de marge. Amb més temps podem treballar millor amb la idea que tinguin els nuvis.
 4. Quins productes en concret oferiu?
  Pastissos personalitzats, cupcakes, cake pops, galetes personalitzades, macarons, brownies, blondies, dònuts glacejats, cakesicles, gotets variats, daus de red velvet, daus de carrot cake... tot personalitzat.