logo-boix-catering-web

Contacte

Boix Càtering posa a la vostra disposició el seu prestigiós servei de càtering i d’organització de casaments i esdeveniments. Avui dia, després molts anys d’experiència i tradició fent realitat els casaments de les parelles més exigents de Sant Cugat i més enllà, s’han convertit en un gran referent en el seu sector.

Disposen d’una àmplia oferta gastronòmica pel càtering del vostre gran dia, amb espectaculars propostes de cuina mediterrània amb tocs de modernitat. En el seu catàleg trobaràs diferents opcions de menú, com també aperitius i extres d’allò més originals: Taules de pernil, de formatges, de fumats, d’arrossos i fideuà, taules japoneses, de broquetes, pastissos nupcials en mil i una versions, ressopons i llista de còctels, entre altres. T’ho portaran allà on vulguis, a qualsevol espai o a casa teva!

Amb Boix Càtering tot és possible. El seu servei d’organització integral de casaments inclou des de la cerca del vostre espai ideal, la decoració i els detalls…. Tot el necessari per fer realitat el vostre casament somiat. Disposen d’espais en varietat d’ubicacions i per a tot tipus i estils de casament: Castells, masies, espais moderns i minimalistes, hotels i restaurants amb vistes a la muntanya, al mar… Només has de triar el teu i ells s’encarregaran de tot el que faci falta. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Nombre màxim de convidats?
  Il·limitat.
 2. Quins serveis oferiu?
  Càtering pel casament, organització integral del casament.
 3. Possibilitat de personalitzar els menús?
  Si. Personalitzem tots els menús segons els gustos i necessitats de cada parella de nuvis.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina mediterrània amb tocs de modernitat.
 5. Oferiu menús adaptats a dietes especials i alèrgies?
  Si.
 6. Oferiu pastís nupcial?
  Si.