boniteza_centro_estetica

El Boniteza és un referent en l’atenció de salut i estètica a Tarragona. Amb una llarga experiència al sector, el centre ofereix una àmplia gamma de serveis que combinen professionalitat i innovació per satisfer les necessitats dels nuvis.

Compten amb un equip de professionals altament qualificats que ofereix tractaments estètics avançats i personalitzats pels nuvis i les núvies que volen lluir el seu millor aspecte en el dia del seu casament. Des de tractaments facials revitalitzadors fins a teràpies corporals relaxants, el centre us deixarà radiants per a aquesta ocasió especial.

Boniteza té una gran varietat de serveis per a totes les necessitats:

 • Tractaments facials: Higienes, peelings superficials, permanent de pestanyes, depilació, micro pigmentació…
 • Tractaments corporals: Higiene d’esquena, massatges, manicura i pedicura, pressoteràpia, endosphere…
 • Serveis mèdics: Tractaments d’otorrinolaringologia, de podologia, de nutrició, de dermatologia i de medicina estètics com retocs labials, vitamines facials, tractament per ulleres, fils tensors, implants capil·lars…
 • Làser: Per acne, rosàcia, fotodepilació, hiperpigmentació… 

No només es dediquen a millorar l’aparença, sinó que ofereixen tractaments de salut aplicats a l’estètica. El Boniteza posa l’èmfasi en la salut global i el benestar dels nuvis i, ofereix una combinació única d’atenció mèdica i estètica. 

Demaneu la vostra cita i us assessoraran de forma totalment personalitzada per cobrir allò que desitgeu pel vostre gran dia! 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Tota mena de serveis de medicina estètica, làser i tractaments facials i corporals.
 2. Fan manicura i pedicura?
  Sí.
 3. Ofereixen massatges relaxants?
  Sí.