Borràs Camps és una empresa fotogràfica que es va fundar pel pare d’en Joaquim i Enric Borràs l’any 1954. Situats actualment a Barcelona.

El seu pare va ser qui va transmetre la passió i l’amor per la fotografia. Sent en l’actualitat una de les empreses del sector amb més experiència.

Joaquim i Enric us ofereixen professionalitat, experiència i passió per ajudar a aconseguir aquest reportatge de casaments que tant havies somiat. Un casament no es pot repetir, és per això, que sent un dia tan especial, podreu estar tranquils amb total seguretat que rebràs un reportatge amb fotos naturals.

Creant fotografies que parlen per si soles, que expressen sentiments. Que capten tots els moments inoblidables i que cadascuna de les fotografies porti una part de vosaltres.

A més, saben que un reportatge no es pot repetir, per tant, posen tota la seva professionalitat i serietat en cada esdeveniment.

Doncs, si de veritat vols emocionar-te en veure les teves fotografies i reviure cada petit moment del teu casament, confia en Borràs Camps, seran els vostres fotògrafs.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
    Us ofereixen professionalitat, experiència i passió en tots els seus reportatges.
  2. Teniu disponibilitat de desplaçament?
    Si.