By Lau Events & Decor són especialistes en organització de casaments. S’encarregaran de fer del vostre dia, el dia més únic i especial que podríeu imaginar.

Organitzaran el vostre casament i aniran de la vostra mà en tot el procés. Escoltaran i respectaran tots els vostres desitjos i idees, per fer-los realitat. Així, l’esdeveniment serà 100% personalitzat als vostres gustos i, els vostres convidats es sentiran com a casa en tot moment.

By Lau Events & Decor són amants dels reptes, és per això, que tota mena d’idees els semblen genials. Des de les més convencionals i tradicionals, fins a les més originals i atrevides.

Si no sabeu per on començar amb els preparatius, no teniu temps suficient o, simplement, voleu un casament amb tota mena de detalls, l’equip de professionals de By Lau Events & Decor és la solució perfecta. Us ajudaran a organitzar el casament de forma relaxada, on pugueu gaudir al màxim de cada moment i de la forma més personalitzada possible. A més, cuidaran cada mínim detall fins a l’últim moment del dia.

Ofereixen diferents tipus de serveis, perquè pugueu escollir el que més s’ajusti a les vostres necessitats:

 • Organització integral del vostre casament: Estaran al vostre costat des del minut 1; planificant, organitzant, coordinant i comunicant tot l’esdeveniment.
 • Disseny i coordinació: Ideal si esteu organitzant el vostre propi casament, però necessiteu un toc WOW.
 • Disseny i posada en escena: Per aquells que ja teniu l’espai i els proveïdors en ment, però necessiteu ajuda per acabar de donar-li un toc més personal al vostre dia.

Amb By Lau Events & Decor, no us faltarà de res en el dia més màgic de les vostres vides. Deixeu-ho a les seves mans i, a gaudir!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia, decoració, ambientació, detalls, targetes, lloguer de cotxes, maquillatge...
 2. Quin tipus de casaments organitzen?
  Religioses, civils, a l'aire lliure o interiors, al estranger...
 3. Hi ha nombre màxim de convidats?
  No.