By Lau Events & Decor és una empresa especialitzada en l’organització de casaments. Ens encarreguem de convertir el vostre dia en una experiència única i especial.

Organitzem el vostre casament i us acompanyem en tot el procés. Escoltem i respectem les vostres preferències i idees per fer-les realitat. Això garanteix que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat al vostre gust, i que els vostres convidats es sentin com a casa en tot moment.

A By Lau Events & Decor ens apassionen els reptes, i estem oberts a tota mena d’idees, siguin convencionals, tradicionals, originals o atrevides.

Si no sabeu per on començar amb els preparatius, no teniu prou temps o simplement voleu un casament amb molts detalls, l’equip professional de By Lau Events & Decor és la solució perfecta. Us ajudarem a organitzar el casament de manera relaxada, perquè pugueu gaudir al màxim de cada moment de manera personalitzada. Durant tota la preparació serem totalment sinceres i us proposarem allò que més s’adapti a les vostres idees. A més, cuidarem cada petit detall fins a l’últim moment del dia, amb tota la dedicació i passió que ens caracteritza. 

Oferim diversos serveis per adaptar-nos a les vostres necessitats:

 • Organització integral del casament: Estem al vostre costat des del minut 1, planificant, organitzant, coordinant i comunicant tot l’esdeveniment.
 • Disseny i coordinació: Ideal si esteu organitzant el vostre propi casament, però necessiteu un toc WOW.

Amb By Lau Events & Decor, no us faltarà de res en el dia més especial de les vostres vides. Confieu en les nostres mans i gaudiu-ne al màxim!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia, decoració, ambientació, detalls, targetes, lloguer de cotxes, maquillatge...
 2. Quin tipus de casaments organitzen?
  Religioses, civils, a l'aire lliure o interiors, al estranger...
 3. Hi ha nombre màxim de convidats?
  No.