Camaleoni és una marca de joieria que neix de la inspiració d’Eduardo Vives, un viatger vocacional i apassionat de l’aventura que en cada una de les seves creacions plasma les seves experiències viscudes en diferents terres i cultures. Neix també del desig de l’Eduardo d’aportar versatilitat, eclecticisme i aventura al món de la joieria, i d’oferir a la dona actual la possibilitat de ser camaleònica i de lluir una bellesa salvatge i singular, sensual i misteriosa.

Les joies de Camaleoni s’elaboren únicament amb plata i materials nobles i minuciosament seleccionats. En les seves col·leccions trobaràs des d’arracades, penjolls, collarets, fins a braçalets i anells, tot en mil i una formes i versions, però on cada peça és única, original i expressió de màxima elegància, ideal per lluir en el teu gran dia i per complimentar la resta del teu look nupcial. A més a més, les podràs portar en moltes altres ocasions i conjuntar-les amb roba informal.

Camaleoni ofereix dues col·leccions diferenciades: Camaleoni White i Camaleoni Colors. Pots adquirir les joies de Camaleoni a les joieries més prestigioses del país, com també a la seva pròpia botiga online.

Si cerques qualitat i disseny en joies de plata amb estil italià, Camaleoni serà una aposta segura!

Preguntes freqüents
  1. Quines joies oferiu?
    Joies de plata: Anells, elaborats amb pedreria, penjolls de plata, collarets, braçalets.
  2. Disposeu de col·lecció pròpia?
    Si, disposem de dues col·leccions: Camaleoni White i Camaleoni Colors.
  3. On puc comprar les joies Camaleoni?
    A les millors joieries i a la nostra botiga online, a la nostra web.