El CaBerardo Restaurant, el trobareu emplaçat a prop de dues ciutats, Sabadell i Terrassa, en un entorn privilegiat i aïllat del món urbà.

Can Berardo, envoltat de natura, gaudeix d’un entorn captivador i ambientat en el món de Gaudí, així doncs és un lloc tranquil ple de pau i acollidor.

A les zones d’aperitiu podreu gaudir d’un entorn amb cascades, fonts i plantes que us donaran un ambient de frescor i felicitat.

La seva cuina tradicional destaca per comptar amb dos ingredients bàsics en totes les seves receptes: la qualitat i el bon gust. Totes elles són elaborades amb els productes més frescos donant un toc de mercat tradicional.

El restaurant disposa de 4 salons amb capacitats diferents i accessos independents que us garanteix privacitat total pel vostre casament. Així doncs, els salons compten amb terrassa privada, jardins increïbles, carpa i pàrquing… Tot el que necessiteu per a un casament d’ensomni.

A més, si voleu celebrar la vostra cerimònia civil, el restaurant us ofereix la seva carpa espaiosa on podreu celebrar el casament amb tota decoració.

Celebreu el vostre casament al CaBerardo Restaurant! Us ofereixen 4 menús diferents amb TOT INCLÒS perquè no us preocupeu de res en absolut!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 270 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons amb terrassa privada, jardins, carpa per la cerimònia i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració ambiental i floral, fotografia, música i transport
 4. Quin tipus de cuina ofereix?
  Cuina mediterrània, mercat, tradicional, típica regional.
 5. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 6. Feu menús especials?
  Sí, menús per tot tipus d’al·lèrgies.
 7. Disposen de pastís nupcial?
  Sí.
 8. Límit d'hora?
  Fins les 3 de la matinada.
 9. Tenen accés per a minusvàlids?
  Sí.