Contacte

Can Julià us proposa una celebració diferent combinant l’encant dels seus espais amb arcs, jardins i entorn natural amb l’art culinari inspirat en la cuina natural, creativa i mediterrània. Juntament amb els interessats, dissenyem a mida cada esdeveniment i celebració amb la possibilitat de donar un toc especial integrant alguna de les nostres activitats creatives.

T’obrim les portes a un espai marcat per l’entorn natural. Amb sales privades i diàfanes i espais oberts on gaudir de la vostra celebració. Els diferents ambients de Can Julià fan que l’estada tingui nombroses possibilitats, segons el gust, els desitjos i les necessitats dels nuvis. Espais versàtils i singulars que permeten acollir des d’un petit grup familiar a grans banquets. Possibilitat d’allotjament per als convidats i els nuvis.

A l’exterior, Can Julià posa a la vostra disposició el jardí amb porxos, l’era de les oliveres i el bosquet. En tots ells podreu gaudir de la natura i celebrar el banquet, l’aperitiu o la cerimònia. També és un escenari ideal per relaxar-se i admirar la bellesa de l’entorn i realitzar els reportatges fotogràfics o simplement passejar.

Podeu celebrar qualsevol tipus de banquet, vegetarià, vegà, hindú, etc … i si, malauradament, coincideix amb un dia de pluja, no us preocupeu, tenim un pla B …

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 130 convidats a l'interior i 160 a l'exterior.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, organització del casament, fotografia, música, transport, decoració i càtering. Sergons el perfil assessorem per aconsellar el tipus de càtering.
 3. Tipus de cuina?
  Mercat, tradicional, típica regional d'autor, internacional, fusió.
 4. Fan menús especials?
  Vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs.
 5. Tenen pastís nupcial?
  Sí.