Can Magí es proposa fer-vos viure una experiència inoblidable i gaudir d’ella formant equip amb vosaltres. Aposta pel millor equip de professionals per assegurar l’èxit del vostre casament, basant el seu dia a dia en el rigor i la professionalitat, sostingut per l’entusiasme i passió amb què viuen la seva feina, la creativitat i sensibilitat que regalen a cada moment, la flexibilitat en adaptar-se a les vostres necessitats i sobre tot el seu compromís, sense excuses, cap a vosaltres.

Som conscients de la importància que té el dia del vostre casament, i és per això que ho vivim pràcticament com si fos nostre. La nostra finalitat és ajudar-vos a anar un pas més enllà, personalitzant cada racó, assessorant-vos en l’elecció del menú idoni, acompanyant-vos al llarg de tot el camí i estant accessibles sempre que ho necessiteu.

Som perfeccionistes en tot el que ens demaneu i busquem sempre superar les expectatives inicials. Al cap i a la fi, la màgia es troba en aconseguir que no tot sigui tal com us ho havíeu imaginat, sinó millor.

Des d’un aperitiu extens en els jardins, fins al banquet que podreu gaudir a la llum dels estels en el Saló de Vidre, i la festa que més endavant omplirà el Celler, al llarg del dia tindreu l’oportunitat de canviar d’escenaris, d’acord amb cada moment.

De la mà del Xef Sergi Chacón, la gastronomia SENSACIONS és l’aposta per l’autèntic, basada en el respecte de la tradició culinària catalana barrejada amb il·lusió i atreviment, matisos d’altres cultures, fruit de cada experiència, repte i suggeriment, que ajuden a convertir en singulars i únics tots els esdeveniments.

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 450 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Salons per a banquets, carpes, zones amb jardins, zona de ball, pàrquing, guardaroba, decoració floral, animació, foto i vídeo.
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 4. Tipus de cuina?
  D'autor, internacional i de fusió.
 5. Feu menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans i celíacs.
 6. Teniu pastís nupcial?
  Sí.