can_magi_casaments

Can Magí es proposa fer-vos viure una experiència totalment inoblidable, durant el dia més especial de les vostres vides. És una masia que es troba ubicada a Sant Cugat del Vallès, a la província de Barcelona.

La masia compta amb el millor equip de professionals, per tal d’assegurar l’èxit del vostre casament. Basaran el vostre dia en el rigor i la professionalitat que els caracteritza, sostingut per l’entusiasme i passió amb la qual viuen la seva feina. S’encarregaran d’aportar creativitat i sensibilitat en cada moment del vostre gran dia, adaptant-se a les necessitats dels nuvis.

Són plenament conscients de la importància d’un dia com aquest per a cada parella i, és per això, que ho viuen pràcticament com si fos seu. La seva finalitat és ajudar-vos a anar un pas més enllà:

 • Personalitzant cada racó.
 • Assessorant-vos en l’elecció del menú més idoni pels nuvis i els convidats.
 • Acompanyant-vos al llarg de tot el camí.
 • Estant accessibles sempre que ho necessiteu.

A la masia Can Magí  podreu celebrar des d’un extens aperitiu als seus jardins, fins al banquet que podreu gaudir a la llum dels estels en el Saló de Vidre. La festa, més endavant omplirà el Celler i al llarg del dia tindreu l’oportunitat de canviar d’escenaris, d’acord amb cada moment. A més, també disposa d’espais idíl·lics com el seu pati de tarongers, l’interior de la casa i el seu entorn natural.

A més, el càtering que us ofereixen aposta per l’autèntica tradició culinària catalana, barrejada amb il·lusió, atreviment i matisos d’altres cultures.

Can Magí és la millor opció per gaudir d’un dia únic i irrepetible amb la millor companyia!

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 450 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Salons per a banquets, carpes, zones amb jardins, zona de ball, pàrquing, guarda-roba, decoració floral, animació, foto i vídeo.
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 4. Quin tipus de cuina ofereixen?
  D'autor, internacional i de fusió.
 5. Fan menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans i celíacs.
 6. Tenen pastís nupcial?
  Sí.