Si esteu cercant  lloc un pintoresc on celebrar el vostre gran dia. Envoltada de natura i tranquil·litat, trobareu una masia del segle XVI tradicional però adequada a aquests temps, Can Marc. Ubicada a Sant Esteve de Palautordera, Montseny.

El Restaurant Can Marc, és una casa rural amb ambient familiar i proper, que compta amb capacitat per a 120 convidats i es troba molt a prop d’una hípica. La masia disposa d’una piscina i un gran jardí de 1000 m² on trobarem els diferents espais per gaudir de la magnífica cerimònia, com per exemple jardí per a l’aperitiu, carpes de ball i de menjar, entre d’altres.

El Restaurant Can Marc oferirà una sèrie de serveis a disposició de la gran celebració:

 • Música en directe o DJ
 • Fotògraf
 • Decoració i flor
 • Barra lliure

Pel que fa al càtering la masia ofereix uns aperitius a més de menús a escollir especialitzats per als casaments, aquests, els podràs consultar a la seva web. Els menús podran canviar-se i escollir-se al teu desig, ja que el principal objectiu del restaurant és oferir el teu casament somniat. Tots els seus plats es basen en productes de la terra, ofereixen una cuina tradicional i regional, acompanyats per una bona selecció de vins.

A més, també estan especialitzats en casaments petits d’entre 15 i 30 persones, en aquests casos, a l’espai se celebren altres esdeveniments. Només donen exclusivitat a l’espai per a casaments grans, a partir de 85 convidats.

Si vols gaudir d’un casament desitjat i ple de detalls envoltat de natura, contacta l’equip per més informació. Celebra el teu dia inoblidable de la mà del restaurant Can Marc.

Preguntes freqüents
 1. Quina és la capacitat total?
  Té capacitat per fins a 120 convidats
 2. Hi ha més d'un esdeveniment al dia?
  No, només un per dia
 3. És possible la modificació de menús?
  Si
 4. S'ofereix pastís de casament?
  Si
 5. Hi existeix un límit horari per a les celebracions?
  Sí, entre 1-2 de la matinada.