can_mas_albanyà_logo

Situada al municipi d’Albanyà, un petit poble tranquil i acollidor, trobem Can Mas, que és una masia catalana perfectament restaurada. Es troba al cor de la Vall del riu Muga, en un dels paratges naturals més bonics de l’Alt Empordà. 

A la masia s’han habilitat diferents espais de serveis, apartaments i habitacions molt confortables respectant l’estructura i l’esperit de la construcció original.

Hi trobareu el lloc ideal per a les vostres celebracions, aniversaris, trobades familiars o esdeveniments especials. O també per celebrar trobades d’empreses, tallers…

Adapten l’espai al vostre gust i si ho preferiu podreu gestionar i coordinar directament vosaltres tots els elements necessaris. O bé, us podran assessorar en la cerca d’excel·lents professionals de l’entorn (fotografia, decoració, música…) per fer d’aquest dia un record inoblidable.

A més, disposen d’allotjament per a 34 persones i un aforament de 60 persones a l’interior i de fins a 100 persones en els jardins exteriors.

Can Mas es troba en un entorn privilegiat on gaudir de la natura i molt ben comunicat, a només 20 minuts de Figueres i a 30 minuts de La Jonquera.

Preguntes freqüents
 1. Espais disponibles?
  Salons de banquets, terrassa, zona amb jardí, cuina per l'ús del càtering, zona de ball, pàrquing, allotjament, piscina, barbacoes, sauna, jardins, petanca, possibilitat de carpes a l'exterior, terrasses...
 2. Quins serveis ofereixen?
  Decoració, llogar tot el conjunt rural, allotjament fins 50 plaçes, esmorzar i altres menjars. Coordinar la col·laboració d'excel·lents professionals en cuina, càtering, fotografia, música, decoració...
 3. Quina localització teniu?
  A la muntanya, a les afores de la ciutat.
 4. Què inclou el menú?
  El menú és a escollir, nosaltres et proposem varis professionals en cuina i càtering de l'entorn, però el servei és ocpional, podreu portar el vostre càtering també.
 5. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 6. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 7. Teniu accés per a minusvàlids?