Des de l’any 1722, on s’acaben les planes de l’Empordà i comença el massís de Les Gavarres, es troba una bonica masia, de nom Can Mateu de la Creu, a la localitat de Sant Sadurní de l’Heura. Un indret, que et convidarà a gaudir d’un preciós entorn natural, envoltat de silenci i tranquil·litat. On trobaràs totes les comoditats necessàries perquè el teu casament sigui únic i inoblidable!

La casa disposa d’una hectàrea de terreny enjardinat amb una piscina, amplis porxos i multitud de racons màgics. És impressionant! Un terreny que es convertirà en el teu lloc ideal, de somni, per a la celebració del teu casament envoltat de tots els teus éssers estimats! Tots els teus convidats quedaran bocabadats! A més, el seu equip posaran tot el seu empeny i amor per fer-vos sentir com a casa, ja que s’adaptaran a totes les teves necessitats! Les seves funcions van des de decorar espais, buscar proveïdors fins a la coordinació del teu gran dia. No es deixaran ni el més mínim detall!

No t’ho pensis més, la masia dels teus somnis per fer del teu dia, un dia especial, Can Mateu de la Creu és la teva millor destinació!

Preguntes freqüents
 1. Disposa de càtering/cuina pròpia?
  Sí, tenen menú i càtering adaptable.
 2. Nombre màxim de convidats?
  350 persones.
 3. Quins serveis oferiu?
  Organització, coordinació i imatges/vídeos.
 4. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
  No.
 5. Quins espais teniu?
  Terrassa, jardins, pàrquing, porxo, zona de ball, piscina i habitacions.
 6. Diposa de menús especials?
  Sí, per a celíacs, vegans, diabètics, vegetarians i hipertensos.
 7. Limitació horària?
  No.