Can Ribas, situat a Bigues i Riells, és diferent de tot el que et puguis imaginar en espais per a celebrar un casament. Milers de bodes i celebracions escriuen la història de Can Ribas, una antiga casa pairal reformada, rodejada de grandiosos jardins de conte amb zones florides, racons amagats entre arbres i pins...Tot al bell mig del paisatge màgic i captivador de la Vall de Tenes.

Per l’equip de Can Ribas, cada parella és una història única i mereix un casament únic. I per això crearan un esdeveniment personalitzat i adaptat a les teves expectatives, el teu casament somiat, amb tots els detalls.

La finca presumeix d’un grandiós jardí de 23 hectàrees, zones florides, racons romàntics amb natura espontània, espais d’ombra i bosc amb arbres majestuosos, i fantàstiques esplanades amb vistes espectaculars a l’entorn verd i frondós de muntanya. Ideal pel shooting del teu reportatge fotogràfic, per a la cerimònia i l’aperitiu.

Pel teu casament podràs disposar de tots aquests meravellosos espais exteriors, com també dels salons interiors, decorats en un estil rústic però modern, en màxima harmonia amb l’entorn natural de la ubicació.

La cuina que ofereix Can Ribas és tot un referent i presumeix de màxim prestigi. Pel teu gran dia, elaboraran un banquet de cuina tradicional de mercat, reinventada i amb tocs d’autor. Els xefs de la finca adaptaran el menú als teus gustos, a les teves necessitats i a l’estil de casament, un menú pensat especialment i només per a vosaltres.

L’equip de Can Ribas també s’encarregarà d’organitzar tots els altres detalls, com decoració, música, flors i ambientació, tot per fer realitat el teu casament ideal, la celebració que sempre havies desitjat.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets amb diferents capacitats, jardins i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil..
 4. Quina localització teniu?
  Muntanya.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina de mercat, tradicional i autor.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.