Can Riera de la Pineda és una masia del segle X, a només mitja hora de Girona i una hora de Barcelona, està situada entre els boscos i prats a una vall que s’obre fins a arribar al mar. Un espai ideal que acollirà el teu casament entre llums, jardins i instal·lacions excel·lents!

Imagina la teva entrada com a núvia amb les fulles de colors acompanyant la música i un espai d’ensomni decorat per a tu, un acollidor racó del bosc que serà testimoni de la vostra unió.

A Can Riera de la Pineda s’encarregaran de tots els detalls perquè tu només et preocupis de gaudir del teu dia, organitzant i planificant l’esdeveniment al teu costat, amb els millors consells perquè puguis aprofitar tot el que la masia de Can Riera t’ofereix.

La masia disposa de espais que acolliran cada part del teu casament, des de la cerimònia a una part del bosc on sentiràs la màgia al teu voltant, els jardins de la masia per al teu banquet i una gran sala per a gaudir d’una festa inoblidable.

A l’interior trobareu les tres plantes de la masia, amb 9 habitacions repartides, (8 de les quals són suites) totalment equipades, amb vistes espectaculars i bany propi, en les que podreu passar la nit després d’un dia tan especial. Per a poder seguir gaudint del Montseny l’endemà.

Així mateix, a Can Riera treballen amb els millors proveïdors de cada aspecte que necessita un casament perfecte, els millors fotògrafs que deixaran immortalitzats els millors moments, un càtering amb el qual podràs gaudir del millor de la gastronomia catalana i una organització d’esdeveniments de primera mà.

El casament que sempre has desitjat, entre la natura catalana i una masia espectacular, el trobaràs a Can Riera de la Pineda!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Acollim la cerimònia, aperitiu, banquet, música, decoració, etc.
 2. Tipus de cuina que oferiu?
  Oferim el millor de la gastronomia catalana, cuina de d'alta qualitat.
 3. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 4. Feu menús especials?
  Sí, apte per a vegans, vegetarians, celíacs...
 5. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 6. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 7. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.