can_roca_casa_rural

Can Roca es tracta d’un complet turístic que disposa de 4 cases i 2 locals, ideal per a la celebració del vostre gran dia. Estan ubicats a Sant Bartomeu del Grau, a Osona.

 • Ametista: Amb una capacitat per a 15-25 persones. Disposa de 5 habitacions dobles, triples i amb lliteres. També té un menjador amb xemeneia, cuina, sala de jocs, terrassa de 400m2 i barbacoa.
 • Àgata: Amb una capacitat per a 10-12 persones distribuïdes en 3 habitacions. Compta amb una cuina-menjador amb barbacoa interior.
 • Turquesa: Amb capacitat per a 10 persones. Compta amb 3 habitacions, cuina-menjador amb xemeneia i un gran jardí amb piscina. 
 • Esmaragda: Amb una capacitat per a 15-25 persones. Té 5 habitacions sala de jocs, cuina amb xemeneia, terrassa.

Totes les cases estan totalment equipades amb rentavaixelles, rentadora, TV, plats…

A més, els seus dos locals, amb una capacitat de 150 persones és ideal per celebrar el vostre casament acompanyats dels vostres amics familiars. Després de la festa podreu descansar als seus allotjaments.

Al municipi de Sant Bartomeu del Grau podreu gaudir de diverses activitats. Des de tastar la gastronomia típica i els seus embotits i productes típics, fins a realitzar rutes de senderisme pels seus espais naturals. 

L’espai de Can Roca compta amb tots els espais ideals per celebrar un dels dies més importants de les vostres vides. Contacteu amb ells i gaudiu d’una celebració fantàstica en bona companyia.

Preguntes freqüents
 1. Amb quants allotjaments compta el complex?
  4 cases de diferents capacitats.
 2. En quin entorn es troba?
  En un entorn natural.
 3. L'espai compta amb piscina?
  Sí.