Cardona Flors i Plantes es una floristeria ubicada a la ciutat de Palamós, Girona. Es dediquen a la venda de flors i plantes, especialment per a casaments i cerimònies, on s’encarregaran de crear els millors conjunts de flors per a decorar i omplir d’aromes i colors la teva boda.

La seva història comença l’any 1963, l’Antonio i l’Elena obren un negoci de jardineria i floristeria, que des dels seus inicis fins al dia d’avui, es dediquen a la realització de composicions florals, tant de flors naturals com artificials.

Treballen amb tota mena d’estils i mides, amb una innovació constant que els porta a ser referència en un art com és la decoració d’ambients i esdeveniments, les seves flors, brillen per mantenir l’essència gironina, provant sempre noves tendències.

Actualment, el negoci està en mans de la segona generació de la família, i després de molts anys seguint aquesta tradició, mantenen aquell esperit dels inicis.

Un negoci proper i familiar en el qual confien moltes parelles de nuvis de la comarca, per a la decoració dels seus casaments, aspecte molt valorat per la delicadesa que les seves flors tenen.

Cardona Flors i Plantes ofereix una amplíssima gamma de serveis, entre els quals destaquem la decoració i ambientació floral de casaments i els rams de núvia personalitzats. Si vols omplir el teu gran dia de les flors i plantes més fresques i espectaculars, Cardona Flors i Plantes ha de ser l’escollit. S’encarregaran de tot fins al més mínim detall: L’església, l’espai de banquet, el teu ram, el cotxe nupcial, els centres de taula, cadires, la solapa del nuvi, i tots aquests aspectes adaptats als vostres gustos i a l’estil del casament, amb un servei totalment a mida.

Flors i plantes per a regalar a persones especials, decoracions per al teu jardí, o per a omplir la teva boda amb aquelles flors que la fan molt més especial. Podràs confiar en Cardona Flors i Plantes, que t’oferiran sens dubte, el millor del seu repertori.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Venda de flors i plantes, composició d'arrengaments florals, decoració de casaments i esdeveniments, assessorament. Servei Interflora. Compra online de rams de regal amb servei a domicili, compra per visa telefònica.
 2. Quins estils de decoració floral treballeu?
  Clàssic, romàntic, actual, vintage, bohemi… treballem tots els estils i ens adaptem als gustos i preferències dels clients.
 3. Quins serveis de decoració floral oferiu específicament per a casaments?
  Decoració de l'espai de la cerimònia civil, de l'església, de l'espai de banquet, el ram de núvia, decoració del vehicle nupcial, solapa del nuvi… tot el que pugui necessitar la parella.
 4. Possibilitat de desplaçament?
  Sí.