Contacte

Flors Carlota Segalà, botiga situada a ple centre de Sabadell, va ser fundada l’any 1868 per la família Badia-Segalà. Avui dia, la Carlota, cinquena generació de la seva família, regenta aquest negoci. Amb més de 30 anys d’experiència, havent decorat més de 6000 casaments, satisfent els desitjos de milers de nuvis exigents arreu de Catalunya, s’ha convertit en un gran referent al Vallès occidental.

La Carlota serà la vostra millor aliada a l’hora d’omplir el vostre gran dia d’aromes i colors. Ofereix un servei integral de decoració de casaments, i tots els seus arranjaments, i per descomptat els rams de núvia, són totalment personalitzats. Cada ram de núvia porta el nom de cada núvia, pel que no existeixen dos iguals. 

L’espai, el domicili particular, el vehicle nupcial … Pel vostre gran dia, la Carlota dissenyarà un concepte de decoració floral a mida, segons els vostres gustos, preferències,  i personalitat. Us oferirà el millor assessorament i us ajudarà a triar les flors que millor s’adapten a l’estil del vostre casament.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Decoració de casament, rams de núvia, corones, decoració de cerimònia civil o religiosa, decoració del restaurant, masia o espai de celebració, detalls florals per a casament.
  2. Personalitzeu la decoració floral?
    Si. Sempre adaptem el concepte de decoració floral als gustos dels nuvis. Tanmateix, cada ram de núvia és únic o per tant totalment personalitzat.
  3. Possibilitat de desplaçament?
    Si, ens desplaçem arreu de Catalunya.