Carmanyola Picant és una empresa catalana ubicada a Terrassa, amb més de 16 anys d’experiència. Especialitzada en la realització de reunions de tuppersex entre joves i adults. Mitjançant la seva maleta, mostraran i presentaran els seus articles, resolent tots els teus possibles dubtes i trencant mites i tabús. Durant l’experiència, aprendràs el funcionament de cadascun dels articles que presentaran, així com anècdotes i curiositats d’aquests.

A més d’aquestes reunions, organitzen xerrades de salut sexual amb una dinàmica divertida i participativa, conjuntament amb instituts, per tal de conscienciar els joves sobre la diversitat, fomentant el diàleg i la reflexió respectuosa.

Carmanyola Picant ofereix els seus propis articles eròtics, a més de serveis. Podem trobar diferents categories de productes, com ara:

  • Cosmètica eròtica, amb productes com olis i sèrums.
  • Salut, on podem trobar productes com lubricants i copes menstruals.
  • Joguines eròtiques.
  • Bondage.

Podràs obtenir els seus productes i reunions TupperSex a la seva botiga física al Carrer Emperadriu Eugènia o bé obtenir aquests a través del seu servei TupperSex a domicili tant a Barcelona, Girona o Tarragona.

No dubtis a contactar amb Carmanyola Picant i trencar tots els tabús!!