Carpas Maho és el primer fabricant nacional de carpa tibada o tenda beduïna. Les seves haimes permeten crear espais exclusius, innovadors i elegants; combinen una estètica espectacular amb una tecnologia molt avançada que protegeix del sol i de l’aigua, i aïlla del soroll, sent el material ignífug.

Amb una àmplia experiència en el lloguer de carpes per a noces, Carpas Maho et proporciona la solució que necessites pel teu casament, sigui per a un pla B perfecte, o simplement per donar un toc orginal i diferenciador al teu gran dia.

Amb les seves carpes tensades que s’adapten a tot tipus de terrenys, podràs crear espais idíl·lics, que faran del teu dia el més especial de tots.

Carpes blanques o carpes de color, amb pals d’alumini o pals rústics de fusta, carpes amb il·luminació o sense il·luminació i per al nombre de convidats que necessitis… Carpas Maho és la solució.

Tanmateix, t’ajudaran a gestionar l’espai per a la teva celebració: tarimes, moquetes, lavabos portàtils… Perquè els detalls i el confort són imprescindibles en qualsevol esdeveniment!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer de carpes, mobiliari i decoració.
  2. Quins tipus de productes lloguen?
    Carpes, haimes, tarimes i mobiliari.
  3. Serveis inclosos?
    Transport, entrega del material llogat, muntatge, desmuntatge, recollida i servei de llum.