CARPE DIEM és una empresa dedicada especialment a la fabricació, venda i lloguer de carpes. La màxima prioritat de CARPE DIEM és adaptar-se a les necessitats dels clients i oferir-los els millors serveis i els millors preus i que els nuvis puguin triar l’espai que sempre han somniat, garantit al màxim l’elegancia i la confortabilitat.

CARPE DIEM us ofereix Un ampli ventall de carpes, amb opcions d’acabat diverses, permeten habilitar qualsevol tipus d’espai per a qualsevol tipus de celebració.

Tant si es tracta de casaments de petit format, grans banquets de casament o fins i tot carpes pensades per poder gaudir de l’aperitiu nupcial amb total confortabilitat.

A l’hora del muntat poden oferir.vos tot tipus de complements, per completar i adornar la carpa. La il.luminació de la carpa, molt important sobretot en casaments nocturns. La possibilitat de posar-hi parquet, que és un gran avantatge ja que s’aconsegueix l’aillament tèrmic dins la carpa i comporta una sensació de benestar únic. Vestidura de sostre i laterals, per a causar un efecte òptic elegant a tota l’estructura en forma de sostre. Calefacció en casaments de primavera i tardor, mitjançant canons d’aire calent i fars infrarojos sense que comporti cap mena de perill.

També ofereixen el lloguer de parasols, oferint un ambient elegant i acollidor per realitzar aperitius sobretot a l’estiu quan el sol molesta i reflexa directament.

I per als convidats més petits del vostre casament, us ofereix diferents castells inflables per a que puguin disfrutar i distreure’s el dia del vostre casament.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer de carpes, il·luminació, parasols, decoració, calefacció, lloguer d'inflables per als convidats més petits del casament, tarimes i parquets, lloguer del mobiliari.
  2. Quins tipus de productes llogueu?
    Carpes modulars, carpes pagoda, carpa star ideal per l'aperitiu, carpes a dues aigües, carpes dissenyades a mida, canons d'aire calent i fars infrarojos per a instal·lar calefacció.
  3. Serveis inclosos?
    Transport, entrega del material a domicili, muntatge, desmuntatge i recollida.