Casa Baldiret és una sabateria amb molts anys de tradició, a ple centre d’Olot. Els seus orígens es remunten a l’any 1834, i avui dia s’ha convertit en tot un referent a la província de Girona i més enllà.

La botiga ofereix sabates per a tot tipus d’ocasions. Entre altres, disposa d’una elegant selecció de sabates de núvia i de nuvi, amb especial protagonisme de les espardenyes per a núvies i convidades. Hi trobaràs una àmplia selecció de models signats per Toni Pons, una marca de màxim prestigi. Espardenyes pensades tant per a tot el casament com per a després, durant el convit o per a la festa final, ideal per quan estàs cansada dels talons! Tanmateix, disposen d’espardenyes d’espart de marca pròpia, les clàssiques de tota la vida. Són una elecció perfecta per a casaments rurals, i tota una tendència!

Tanmateix, també hi trobaràs altres tipus de sabates, com sandàlies, sabates de saló, sabates per a home de la marca Sergio Serrano i fantàstiques alternatives per a nens.

A Casa Baldiret rebràs un tracte i una atenció impecables, i el millor assessorament, amb la garantia de gairebé 200 anys d’experiència. 

Preguntes freqüents
  1. Quin productes oferiu?
    Sabates per a dona, home i nens. Sabates per a casaments i festa. Espardenyes per a núvies i convidades de la marca Toni Pons i de marca pròpia. Sabates d'home de la marca Sergio Serrano.
  2. Amb quines marques treballeu?
    Espardenyeria nupcial Toni Pons, sabates Pitillo. En home, Sergio Serrano. Gran ventall de sabates esport i prêt-a-porter de diferents marques per a grans i petits.
  3. ës necessari demanar cita?
    No. Tenim suficient estoc i tothom pot venir sense preavís.