Encara no has decidit on et casaràs? Et presentem Castell d’Empordà, escollit com un dels millors 15 hotels per a casaments a Europa i un dels més romàntics. Un preciós Castell rodejat per 12 hectàrees de jardins on et donaran la possibilitat per a casar-te en el jardí de l’Olivar o a la Capella Remei… t’enamorarà! És el Castell amb el qual sempre has somiat, el que reuneix tot el que es pot desitjar per fer realitat el teu somni. No només compta d’una incomparable bellesa del seu entorn natural sinó que el seu equip de professionals posaran tot el seu empeny i amor per aconseguir tots els teus propòsits i fer del teu dia, una mica millor! No et faltarà de res!

Castell d’Empordà disposa d’unes magnífiques instal·lacions, que faran del teu enllaç una experiència memorable i inoblidable. És la localització perfecte, adaptable a qualsevol climatologia! Després de la cerimònia, begudes i canapès al jardí, seguit d’un sopar a la terrassa del castell per a un màxim de 250 persones. El Lounge-bar La Cava del Drac és un lloc sensacional per a la festa, no molta gent pot dir que han ballat en una cova a la nit de noces. A més, podràs passar la nit de noces a l’hotel, que disposa de 57 habitacions i hauran de ser reservades pels teus convidats. Fantàstic!

També, és reconegut per la seva cuina. El seu Xef i el seu equip s’enorgulleixen de crear delícies culinàries de gran qualitat, utilitzant els millors ingredients locals. El Xef ha creat una varietat de menús per a banquets inclosos en els seus paquets de boda. Per la posterior festa en l’acollidor bar- sala ‘La Cova del Drac’ ofereixen diferents platets i begudes.

Castell d’Empordà és la teva destinació perfecte pel teu gran dia! No t’ho pensis més!

Preguntes freqüents
 1. Nombre màxim de convidats?
  De 50 a 250 persones.
 2. De quins espais disposeu?
  Terrassa, salons, zona enjardinada, capella, zona de ball i pàrquing.
 3. Quins serveis oferiu?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport i decoració.
 4. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
  No.
 5. Disposeu de cuina pròpia?
  Sí.