Al bell mig de l’Alt Empordà, en un edifici ple d’història, hi trobareu el Castell de Peralada, una de les joies arquitectòniques, històriques i culturals de Catalunya, on hi podreu celebrar el casament que sempre heu somiat.

El Castell Peralada posa a la vostra disposició més de 8 hectàrees on podreu preparar i celebrar el vostre gran dia. Disposen de diversos espais naturals exteriors i interiors. Segur que s’adaptaran a les vostres necessitats.

Si el que desitgeu és celebrar un casament religiós, disposen d’una església privada al castell. Si us descanteu més per a un casament civil, trobareu preciosos jardins verds, plens de màgia i encant, on podreu dir el sí vull!

I per el vostre banquet, us ofereixen una proposta gastronómica que no deixarà a ningún indiferent feta de la mà del reconegut xef Paco Pérez. Els seus menús inclouen: aperitiu, primer i segon plat, postres, pastís, licors i dues hores de barra lliure, però podreu personalitzar-los tant com vulgueu.

Compten amb un espectacular equip d’assessores que no deixaran passar per alt ni el més mínim detall, amb l’objectiu de complir els vostres somnis i fer del vostre casament, el dia més especial de les vostres vides.

Per finalitzar el preciós dia i per fer-ho encara més inoblidable, podreu allotjar-vos en l’Hotel Peralada 5*, d’on sortireu renovats i amb tota la força i energia per a què el vostre viatge de nuvis sigui el colofó de la gran festa del vostre casament al Castell de Peralada.

Preguntes freqüents
 1. Màxim nombre d'invitats?
  Fins a 800 persones.
 2. De quins espais disposa?
  Salons de banquets, terrassa, església, biblioteca, zona de ball, jardins, Hotel Peralada Wine Spa & Golf, entre d'altres.
 3. Quins serveis ofereix?
  Banquet i cerimònia.
 4. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
  Sí.
 5. Disposeu de menús especials?
  Sí, menús per a: vegetarians, diabètics, celíacs, vegans, hipertensos...
 6. Puc portar el meu pròpi pastís?
  Sí.