Castell Tallat és un banquet situat a pocs quilòmetres de Tarragona, envoltat de natura i amb unes modernes instal·lacions. On podreu celebrar tot un gran esdeveniment com és el vostre casament, en un espai únic on els principals protagonistes sereu vosaltres.

Doncs, t’ofereixen la possibilitat de viure el dia del teu casament en un espai que es presenta com alternativa als més traditionals i on el paisatgoe pren un paper protagonista.

La història de les seves torres, els testimonis muts de segles de vida, els seus jardins amb piscina, la gran sala de vidre, on podran degustar exquisida gastronomia i, combinant la cuina tradicional amb les noves tendències, ofereixen un marc incomparable i una solució perfecta per al vostre esdeveniment. Des de casaments, sopars de gala, reunions i dinars d’empresa, activitats Team Building, etc.

Un esdeveniment recolzat per l’experiència i professionalitat de l’equip humà del Grup Ag Planning, gestor d’altres espais singulars com el Castell de Tamarit a Altafulla i la Casa Joan Miret a Tarragona.

El bon gust en tots els detalls de decoració i la seva perfecta harmonia amb l’entorn fan que Castell Tallat sigui un lloc inèdit, especial i únic.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats.
 2. Espais disponibles?
  Salons de banquets, terrassa, zona ajardinada, capilla, cuina per l'ús del catering, zona de ball, parking, jardí para cerimònies civils.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració, etc.
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  De mercat, tradicional, d'autor, internacional...
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, apte per vegans, vegetarians, cel·líacs, diabètics, hipertensos.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.