Cal-Pajares-Logo

Catering Cal Pajares, amb més de 35 anys d’experiència a Gironella, ofereix una experiència culinària única que combina la riquesa de la gastronomia catalana amb un servei familiar i proper, convertint els vostres banquets en moments inoblidables.

El seu càtering es destaca per més de tres dècades d’excel·lència en el sector de la restauració. Treballen amb productes de proximitat, incorporant una cuina casolana i tradicional amb un toc modern i innovador.

Des del 2014, el seu projecte de càtering per a esdeveniments i casaments ha estat un èxit rotund. La seva reputació es fonamenta en un tracte personalitzat amb els clients, la qualitat dels productes i la professionalitat. Destaquen per oferir un servei excel·lent amb preus competitius, assegurant la rapidesa i la qualitat en tot el que fan.

El seu restaurant ofereix diverses sales ideals per a celebracions i banquets. En un ambient acollidor i familiar, les instal·lacions et convidaran a gaudir d’un banquet d’ensomni.

A Catering Cal Pajares, no només son especialistes en casaments, sinó que ofereixen serveis per a comunions, barra lliure, convencions d’empresa, reunions familiars i decoració d’espais per còctels i aperitius. També disposen de serveis com música en viu, fotografia, entreteniment per als més petits i càtering a domicili per a cases de turisme rural.

Descobreix els menús especials per a casaments amb una gran varietat de plats que et deixaran encantat per la quantitat i qualitat que ofereixen. Catering Cal Pajares és reconegut com un dels millors càterings de la zona, assegurant menús i aperitius de la màxima qualitat.

Contacta amb ells avui mateix per fer que el teu esdeveniment sigui inoblidable amb Catering Cal Pajares.

Preguntes freqüents
  1. Celebreu més d'un casament al dia?
    No.
  2. Què inclou el menú?
    Inclou tota mena d'aperitius, el banquet i els postres, teniu molts menús i plats entre els que triar!
  3. És possible llogar només l'espai sense el servei de restauració?
    El servei inclou sempre els menús.