Cal-Pajares-Logo

El Catering Cal Pajares és un càtering de menjar casolà català amb tocs de cuina moderna, en el que podràs provar el millor de la gastronomia catalana amb aquell toc familiar i proper, que et farà gaudir d’un banquet encara més especial.

Ubicat a Gironella, compta amb més de 35 anys d’experiència al sector de la restauració, treballant amb productes de proximitat i amb una professionalitat que porten per bandera. La cuina casolana i tradicional sempre els ha acompanyat, per no deixen de banda el fet d’evolucionar i créixer com a càtering i restaurant.

Ja l’any 2014, vam decidir iniciar un projecte de càtering per a esdeveniments i casaments que va ser tot un èxit, gràcies al seu tracte proper amb el client i la qualitat dels productes que preparem.

Destaquem per l’excel·lent servei i els preus competitius que acompanyen la qualitat i rapidesa amb la qual treballem, el fet de millorar dia rere dia i oferir més i millors serveis, fa que tinguin un valor afegit respecte a la competència.

A més, al nostre restaurant comptem amb diverses sales que podreu reservar per a les vostres celebracions i banquets, a un espai ideal, acollidor i familiar, amb unes instal·lacions que us faran gaudir d’un banquet d’ensomni.

El Catering Cal Pajares està reconegut com un dels millors càterings de la zona, en el que els menús i aperitius de qualitat estan assegurats!

Podreu gaudir menús especials de casaments. Trobareu plats variats i amb una quantitat i qualitat amb la qual quedareu encantats!

Ofereixen serveis de:

 • Casaments
 • Càterings
 • Comunions
 • Barra lliure
 • Convencions d’empresa i reunions familiars
 • Decoració de l’espai de còctel i/o aperitiu

A més, a Catering Cal Pajares treballem amb tota mena de proveïdors com músics que animaran la vostra festa, fotògrafs que deixaran els millors records, castells inflables per als més petits, projectors per a reviure els millors moments del dia i càtering a domicili a cases de turisme rural.

Preguntes freqüents
 1. Celebreu més d'un casament al dia?
  No.
 2. Què inclou el menú?
  Inclou tota mena d'aperitius, el banquet i els postres, teniu molts menús i plats entre els que triar!
 3. És possible llogar només l'espai sense el servei de restauració?
  El servei inclou sempre els menús.