Catering Sensacions us ofereix una gran varietat de serveis integrals per organitzar el vostre casament, en un format clàssic, còctel, bufets i estacions, rústic, antic, modern, o el que vosaltres vulgueu imaginar, adaptant-lo allà on ens vulgueu portar… un Palau, un castell, vistes al mar o entre vinyes, al Camp Nou o en un museu , en una monestir o una capella, a una cava o una masia, Barcelona ciutat o rodalies, a la costa o a l’interior.

Us podem suggerir més de 180 espais a Barcelona ciutat, rodalies i arreu de Catalunya.

Digueu-nos quina és la vostra idea i us ajudarem a visualitzar-la.

Digueu-nos què us agrada més i allò escollirem.

Digueu-nos què voleu sentir i allò us farem viure.

La Gastronomia de SENSACIONS es l’elecció que no us deixarà indiferents, basada en el respecte de la tradició culinària catalana, mescla amb il•lusió i atreviment, sabors d’altres cultures, fruit de compartir moltes experiències professionals i amb les diferents parelles amb qui hem gaudit treballant plegats pel seu casament.

Així doncs interpretem la cuina mediterrània amb les noves tècniques de cocció, com la del buit i de llarga durada a baixa temperatura o la del nitrogen líquid, per anomenar-ne algunes, i sempre amb la premissa de respectar la qualitat dels productes, el criteri de selecció i els seus sabors.

Tota la organització del càtering en cada acte està gestionada per la propietat de Sensacions, amb en Josep Carreras, l’Oriol Tortosa, l’Elena Arran i el Chef Sergi Chacón, i és el primer motiu en oferir-vos la millor garantia i confiança per la personalització del vostre dia.

L’Equip Sensacions va néixer amb la voluntat del treball ben fet i és per això que basem la nostra feina amb el rigor i la professionalitat que requereix el directe. Tot i que el que ens fa ser diferents és la passió amb que vivim la nostra vocació, la creativitat i sensibilitat que oferim en el nostre treball, la flexibilitat en adaptar-nos a cada necessitat i suggeriment i sobretot el nostre compromís, sense excuses, vers els nuvis.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 1000 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquets i organització d'events.
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 4. Tipus de cuina?
  D'autor, internacional i de fusió.
 5. Feu menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans i celíacs.
 6. Teniu pastís nupcial?
  Sí.