Sóc en Cecilio Rodríguez, el vostre Mestre de Cerimònies amb ànima de Narrador d’Emocions. Des del 2005 he dissenyat, escrit, coordinat i oficiat desenes de cerimònies de casaments civils. Si voleu saber l’opinió d’algunes parelles que estaven on sou vosaltres ara, llegiu els seus testimonis.

El meu leitmotiv és que tota història és única i extraordinària i mereix ser narrada com a tal. Perquè de la mateixa manera que no existeixen dues parelles iguals, no poden haver dos casaments iguals. És per això, que estic especialitzat en cerimònies personalitzades al detall, en les quals s’entrellacen moments emotius amb anècdotes divertides. El meu propòsit és que gaudiu d’una cerimònia distesa, vestida amb elegància i
tocs informals.

Poso a la vostra disposició un assessorament integral de la vostra cerimònia, gràcies a la visió global que m’atorga l’experiència contrastada durant més de 15 anys. En la preparació d’una cerimònia existeixen moltes preguntes a fer. Però no patiu, us ajudaré a respondre-les totes. Us ajudaré a planificar i organitzar la vostra cerimònia i em coordinaré amb totes les persones (convidades i professionals) que participen en ella.

Sabeu que en molts casaments no hi ha ningú que rebi als convidats? No serà el vostre cas, perquè jo també seré els vostres relacions públiques. Jo rebré, acolliré i acompanyaré als vostres convidats en el vostre nom.

Sabeu que són els vots matrimonials? És possiblement el moment més romàntic i emotiu de la cerimònia. Per això, us ofereixo el meu servei d’assessorament i redacció dels vostres vots matrimonials.

No us han escrit mai la vostra història d’amor en un poema? Ja no podreu dir-ho. Perquè sí, sou una parella única i per això, us escriure la vostra història en un poema personalitzat al detall i ho narraré també, durant la vostra cerimònia. Amb mi gaudireu d’aquesta i moltes altres sorpreses.
Si penseu com jo, que el dia del vostre casament s’ha de mimar cada detall, si la meva filosofia ressona amb vosaltres i el que esteu buscant, estaré encantat d’aportar el meu granet de sorra en un dia tan especial per a vosaltres.

Acompanyo a parelles com vosaltres a tota Catalunya.

Preguntes freqüents
  1. En quin tipus de noces estàs especialitzat?
    En casaments civils personalitzats. Em comprometo a conèixer els moments més importants de la vostra història d'amor i a narrar-ho personalitzant cada paraula i cada detall.
  2. Quin és el teu mètode de treball?
    La meva prioritat sou vosaltres i la vostra història d'amor. Junts planificarem cada detall de la cerimònia perquè sigui exactament l'enllaç que havíeu somiat.