Envoltada d’unes vinyes excepcionals, a només 20 minuts de Barcelona, Can Roda és un escenari únic, idíl·lic, extraordinari i singular per celebrar aquells esdeveniments que sempre quedaran en el teu record.

Tots aquells que estimen la vinya, la terra, el caliu familiar, l’exclusivitat i la perfecció, saben que Can Roda és casa seva. Una masia amb encant, on els grocs, vermells i verds predominen al mirar les feixes de les vinyes i on la pau i tranquil·litat que es respira, mentre es contemplen les vistes a Montserrat, no passen desapercebudes per ningú.

L’extensió de terrenys que envolta la finca i l’interior de la casa senyorial, amb un destacat valor artístic, enamoren a tots aquells que saben apreciar l’art i la refinada delicadesa de detalls.

La Masia, que data del 1864, compte amb una llarga trajectòria familiar on s’hi han celebrat esdeveniments d’alt nivell. Celebracions com bodes de plata, bateigs, comunions, casaments, noces d’or, festes familiars… acaben amb una conclusió: un lloc únic, diferent i on es reuneixen totes les qualitats que qualsevol persona vol per celebrar l’esdeveniment dels seus somnis.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Fins a 200 convidats.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Banquet, cerimònia, lloguer de mobiliari, decoració i música.
  3. Espais disponibles?
    Salons per a banquets, terrassa, zona ajardinada, carpa, cuina per ús del càtering, zona de ball i pàrquing.