Contacte

El Celler d’en Guilla ofereix els seus serveis, vinyes i instal.lacions per a poder-hi celebrar tant un comiat de solter, com qualsevol tipus d’esdeveniment. Està situat a la plana de Garriguella, al municipi de Rabós d’Empordà a l’Alt Empordà. Aquest celler treballa varietats autòctones de l’Empordà, oferint un producte de molta qualitat, i de produccions molt limitades. Pots adquirir els seus productes al celler o la seva botiga online.

Ofereix activitats enoturístiques ideals per a comiats de solter i soltera amants del ví i/o que vulguin conèixer més a fons l’apassionant món vitivinícola de casa nostra. Mitjançant cates de ví, adaptant-se als gustos de cada grup d’amics o amigues i adaptant-les als vostres gustos, necessitats i pressupostos. Podreu assaborir els seus vins, acompanyant-los dels millors embotits i pans de la comarca.

A més a més, disposen d’un apartament totalment equipat per a que pogueu fer-hi nit.

A banda de les activitats enoturístiques, ofereixen les seves instal.lacions per a que hi pogueu celebrar un casament o qualsevol tipus d’esdeveniment. Disposen d’una sala de tastos, sala de concerts, terrassa exterior i piscina on poder-hi celebrar casaments informals de fins a 80 persones.

Preguntes freqüents
 1. Quin tipus d’activitats organitzeu?
  Visita al celler i cates de vi amb sopar informal: pà amb tomàquet i embotits de la comarca.
 2. Oferiu serveis complementaris?
  Sí, hi ha la possibilitat de llogar les instal.lacions del celler per a celebrar-hi casaments informals. Disposem d’un apartament de lloguer i piscina.
 3. Teniu packs de nuvis?
  Tenim 3 fòrmules però ens adaptem a les peticions de cada grup:
 4. Nombre de convidats?
  Els tastos son fins a 45 persones. En quant als events fins a 90 persones.
 5. Quins espais teniu disponibles?
  Sala polivalent de tastos, sala per a concerts, terrassa exterior molt gran amb vistes, espai exterior amb piscina.
 6. Localització?
  A Rabós d'Empordà, a l'Alt Empordà.
 7. Limitació horària?
  L’Acordem previament amb cada grup (si es tracta d’un comiat de solter@) o amb cada parella de nuvis en cas d’un casament.