Al Centre d’Ungles Yomi, ubicats a Cambrils, realitzen tot tipus de tractaments per a la cura de les teves ungles. Així mateix, poden fer decoracions per a núvies i festes, extensions, ungles de gel en manicura francesa, colors en gel, pedicures.

També ofereix tot el servei de Nutrició Cel·lular, on ajuden a la persona a aconseguir una salut òptima per poder així mantenir-se jove i saludable per més temps, evitant l’envelliment prematur.

Realitzen un estudi profund de la persona per detectar el major nombre de factors responsables de la descompensació entre la seva edat biològica i la seva edat cronològica. Es recolzen en proves fisiològiques, bioquímiques i bioenergètiques que aporten la informació necessària per realitzar una valoració individual de l’estat de salut.

Amb aquesta informació poden avaluar el potencial risc de patir trastorns de salut, així com la velocitat d’envelliment del pacient, elaborant, com a resultat un PPS® (Programa Personal de Salut), els fonaments són la correcció alimentària, la micronutrició i les tècniques de detoxificació cel·lular. En cas de ser necessari es recolzen en altres teràpies no agressives que actuen en sinergia.

Apropeu-vos i comprovareu la gran tasca i excel·lents resultats.

Preguntes freqüents
  1. Feu tractaments pels nuvis?
    Sí, tant estètic com les ungles, com també de salut amb els productes de Nutrició Cel·lular.
  2. Prepareu els nuvis pels reportatges de pre i postboda?
    Sí.
  3. Veneu productes terapèutics?
    Sí, de la marca Fitline, que són els més sans i adequats pel tractament.