A ple centre de Platja d’Aro (Girona) es troba la botiga de moda per a celebracions i casaments Chesco By Chedes.

Es tracta d’un establiment molt emblemàtic i un gran referent de la zona, sobre moda nupcial i per a tota mena de celebracions i esdeveniments. A més, el seu equip de professionals compten amb una llarga trajectòria i molts anys d’experiència assessorant les dames d’honor més exigents, perquè triïn aquell vestit ideal i el més afavoridor.

Chesco By Chedes disposen d’una excel·lent i molt variada selecció en vestits i conjunts, per a tots els gustos i estils que pugueu imaginar. Siluetes princesa, sirena o de caiguda natural, teixits llisos, elegants i romàntics. Compten amb tendències més actuals i, també, les més clàssiques i tradicionals. A Chesco by Chedes hi ha un vestit perfecte per cadascú!

Les seves col·leccions de vestits multi marca, gran part d’ells fets a Espanya i de comerç de proximitat, així com d’importació, són sempre d’alta qualitat. Siguis la convidada o la dama d’honor, aquí trobaràs el teu conjunt ideal.

A més, no hauràs de patir per la teva butxaca, ja que disposen de tota mena de propostes a preus molt accessibles, però de màxima qualitat i molt bon gust.

Rebràs un tracte proper, amable, personalitzat i impecable. Estaran encantats d’assessorar-te per ajudar-te a trobar el vestit ideal. A Chesco by Chedes disposen de totes les talles per les dones reals, de la 34 a la 54/60.

No ho dubtis més i demana ja la teva cita, que seràs rebuda amb els braços oberts!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Vestits i complements per a convidades i dames d'honor.
  2. Tenen secció d'outlet?
    Tenen secció de promoció.
  3. Quin tipus de complements tenen?
    Tocats, pameles, xals, diademes...