mag_nani_logo

Contacte

  Amb Mag Nani Esdeveniments Singulars podreu fer gaudir a tots els vostres convidats d’un espectacle de màgia espectacular. Compta amb una llarga trajectòria professional al món de la màgia i de les actuacions, a casaments i a tota mena d’esdeveniments privats.

  Ofereixen la possibilitat de personalitzar totalment l’espectacle, segons les vostres preferències. Podreu escollir els protocols i els tempos que més s’adaptin en el vostre gran dia.

  A més, també us donen total llibertat en escollir l’estil o el to, si preferiu un estil més formal, familiar, desenfadat o amb un toc d’humor. Depenent del tipus d’esdeveniment que vulgueu també tindreu l’opció d’escollir si voleu realitzar l’esdeveniment a l’aire lliure o, a l’estranger. 

  Mag Nani Esdeveniments Singulars concertarà una cita de forma presencial o bé, via telemàtica. Podreu explicar-li amb total llibertat les vostres idees, per així poder-se adaptar i complir els vostres desitjos.

  No caldrà que us preocupeu per res més, perquè ell mateix serà qui es posarà en contacte amb les persones i els vostres testimonis que vulguin llegir o recitar escrits o poemes durant l’esdeveniment. A partir d’aquell moment, ell s’encarregarà de complir totes les vostres preferències. Així, podreu gaudir d’un dia molt especial, ple de sorpreses i d’il·lusions i, sempre, a prop dels vostres amics i familiars.

  La Cia Mag Nani us ofereix també massatge exprés. Un gran regal pel vostres convidats! Son sessions de massatges als peus i/o en cadira especial. Cada sessió dura 10 minuts/persona. Els vostres convidats podran alleugerir les molèsties ocasionades per les sabates, el ball o simplement gaudir d’un detall únic, original i exclusiu.

  També us ofereixen ser vosaltres els que gaudiu d’un massatge per recuperar-vos després del casament. En aquest cas, es desplacen al vostre allotjament, porten la taula de massatge i, tot el necessari perquè continueu sent els protagonistes d’aquest dia.

  • Opció A: Massatge als peus o massatge en cadira especial.
   Preu: 500€ per 3 hores un massatgista
  • Opció B: Massatge pels nuvis l’endemà a l’allotjament on us trobeu.
   Preu: 250€ (dos sessions individuals de 90m).
  • Opció C: Combo (opcions A + B)
   Preu especial: 650€

  Es cobra desplaçament a partir de 50km. Aquest servei el realitza una massatgista professional: Laia Clapés @mansquescolten. En tots els massatges s’utilitzen olis essencials quimiotipats, que tenen efectes terapèutics.

  Mag Nani farà del vostre casament, un moment màgic i inoblidable per a tots els convidats! 

   

  Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
   Espectacles de màgia, actuacions, organització d'esdeveniments i massatges.
  2. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
   Casaments i esdeveniments privats.
  3. Tenen possibilitat de desplaçament?
   Sí.